Åpen historisk middag 6. oktober 2023

Gjør som blant andre Stortingets kulturkomité og over 500 personer: bli med på en historisk middag anno 1873 hjemme hos Jensine og Fredrik Werenskiold i Kommandantboligen på Kongsvinger festning fredag 6. oktober klokken syv aften.

Ekteparet Werenskiold har besøk av forfattervennene Thomasine og Jonas Lie og byr på tre-retters historisk middag med sanger, anektdoter, herrenes skål, kommandantens tale og mye humor i løpet av kvelden. Du får høre litt om hvordan det går med sønnen Erik Werenskiold, hva ekteparet Lie holder på med i Italia og hvordan Kongsvinger fortsatt spiller en viktig rolle i Norges historie.

Vi har reservert Kommandantboligen fra 1682 til en historisk morsom og underholdene opplevelse. Middagen koster kr 1290 per person og inkluderer tre-retters middag med kaffe, underholdning og naturligvis meny og sanghefte. Kveldens verter er Mette Skogbakken, Lars Ovlien, Eva Vermundsberget og Øivind Roos.

Se hva noen av våre gjester sier om å delta på historisk middag

Dette er den eneste åpne middagen vi arrangerer i år. Kun plass til 48 personer denne aftenen, så reservér plass i dag! Merk: Vi har også reservert et antall hotellrom til våre gjester. Send en e-post til lars@ovlien.no og bestill både middag og overnatting i dag.

Kanskje du også liker…