Klar for historisk julemoro?

Underholdning av Thomasine og Jonas Lie, foredrag av Jensine og Fredrik Werenskiold, julelunsj med underholdning eller en full tre-retters historisk julemiddag i historiske omgivelser? Vi kan hjelpe deg med å gjøre årets juleavslutning historisk morsom og underholdende.

Hvorfor ikke gjøre om juleavslutningen til en historisk opplevelse? Vi tilbyr Historisk julemiddag anno 1872 med kommandantparet Jensine og Fredrik Werenskiold i tospann med forfatterekteparet Thomasine og Jonas Lie. De byr på både julesanger, skålsanger, taler, historier om gamle dagers julefeiring og et innblikk i livet hos borgerskapet i Kongsvinger for 150 år siden. Du får serveret en tre-retters julemeny med tradisjonsrik julemat som posteier, røkelaks, skinke, lutefisk, svinekjøtt og pølser, et utvalg kaker og så videre. Alt skreddersydd dine ønsker og behov. Vi garanterer mye moro og musikk – og litt historisk påfyll også. Dette egner seg for grupper fra 15-20 personer og oppover, og det er begrenset med ledige dager. Historiske måltider kan også tilbyr som en enklere og rimeligere lunsj. Du møter Mette J. Skogbakken, Lars Ovlien, Eva Vermundsberget og Øivind Roos.

Alle våre 20 deltakere var svært fornøyd med opplegget og imponert over dere to dyktige guider (Lars og Øivind). Vi takker også for en utsøkt historisk middag med flott underholdning hos ekteparet Werenskiold.

Turid Album, Øystre Slidre Revmatikerforening, juni 2021

I mindre format kan det kanskje være ønskelig med musikalske eller historiske innslag med en eller flere av de kjente og kjære figurene som det siste året har underholdt alt fra Stortingets kulturkomite og Innlandet fylke til NRKs pensjonistforening og en rekke andre større og mindre grupper på Kongsvinger festning eller andre steder. Underholdningen trenger ikke være historisk. Vi har et omfattende nettverk og uansett om du ønsker en trubadur, et rockeband, en komiker eller en strykekvartett så kan vi hjelpe deg innenfor de budsjettrammene du har.

Vi har lang erfaring med ulike typer eventer og tilrettelegger med våre samarbeidspartnere etter ønsker og behov. Det inkluderer teknisk utstyr og servering. Det er bokstavelig talt bare fantasien som setter grenser for historisk morsomme opplevelser.

Ta kontakt for mer informasjon

Jensine og Fredrik Werenskiold sammen med Thomasine og Jonas Lie utenfor kommandantboligen på Kongsvinger festning.

Kanskje du også liker…