Historisk festmiddag hos kommandanten

Bli med på en historisk vinterfest hos kommandant Fredrik Werenskiold og hans kone Jensine. Sammen med ekteparet Thomasine og Jonas Lie byr de på mat, musikk, historier og mye humor i barndomshjemmet til kunstneren Erik Werenskiold. Nå har du en unik mulighet onsdag 4. mai 2022 kl 19.00.

Fra du blir møtt i døren til Kommandantboligen på historiske Kongsvinger festning til takk for maten-talen blir du tatt med 150 år tilbake i tid. Samtalene, musikken og ikke minst maten er autentisk. Vi serverer en historisk tre-retters middag med forrett, hovedrett og dessert inkludert kaffe. Middagen varer i omtrent tre timer og baren er åpen etterpå.

Kveldens meny

  • Saumon froid, sauce mayonnaise
  • Poulet avec accessoires de saison
  • Pudding au caramel aux baies avec café

Pris kr 895 – bestill plasser her

Vi takker for en utsøkt historisk middag med flott underholdning hos ekteparet Werenskiold.

Øystre Slidre Revmatikerforening

Les hva andre som har vært på denne middagen sier her

Gjennom måltidet lærer du mer om livet i gamle Kongsvinger og hvordan familier som Werenskiold og Lie var med på å forme det nye Norge som vokste frem etter 1814 – en prosess som førte til frigjøringen i 1905. Familievenner som Bjørnstjerne Bjørnson, Aasmund Olavsson Vinje og Ole Bull er en naturlig del av samtalen, det samme er Thomasine sin fabelaktige søster Erika Lie.

Kveldens vertskap er Eva Vermundsberget, Øivind Roos, Mette Jernberg Skogbakken og Lars Ovlien.

Kanskje du også liker…